English I Nederlands
Frostbits

  • Automatiseren moet geen doel op zichzelf zijn...
  • Verhoog uw omzet...
  • FrostOffice: Meer dan alleen relatiebeheer

FrostBits
Westerstraat 54
9561 SR Ter Apel
tel. (0599) 58 77 75
info@frostbits.nl
 
 

Over FrostBits

Algemeen > Over FrostBits

FrostBits bestaat al meer dan 10 jaar en mag de afgelopen jaren trots internationale bedrijven en nationale marktleiders tot haar vaste klanten rekenen.
Door betaalbare innovatieve oplossingen, eerlijk advies en de hoge kwaliteit van de producten is FrostBits voor hen een stabiele partner.

Wij vinden dat automatisering een hulpmiddel moet zijn bij de dagelijkse werkzaamheden en geen doel op zichzelf.
Software -in de breedste zin- is het terrein waar nog de meeste winst in tijd en geld te behalen is voor bedrijven. Dit houdt meestal niet altijd in dat er software gemaakt of gekocht moet te worden, door bestaande middelen effectiever in te zetten kan al veel bereikt worden.

Het wegnemen van dubbel werk (bijvoorbeeld meerdere malen opnemen van de NAW -gegevens van de klant) en het aanpassen van de applicatie aan de manier van werken (in tegenstelling tot van de manier van werken aanpassen aan de applicatie) kan in veel gevallen leiden tot een enorme tijdswinst wat proffesionaliteit en gedrevenheid uitstraalt naar uw cliënten.

Automatisering moet een drijvende factor van uw bussines zijn in plaats van een kostenpost omdat "dat moet" en omdat "je bij moet blijven". Automatiseren gaat om tijdswinst, verhoging van productiviteit en wegnemen van irritaties; automatiseren is geen doel op zich.

 

 
Copyright 2010 I Frostbits